Πα. Δεκ 9th, 2022

Photo Gallery

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020

Το πρώτο live τουρνουά μετά την έλευση του πρώτου κύματος της πανδημίας – και μάλιστα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουλίου. Μεγάλος νικητής και νέος Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Θεοχάρης Λουλάκης της Patras Stratego Team!

Παράλληλα η Patras Stratego Team ανέβηκε και αυτή στην κορυφή, ολοκληρώνοντας ένα άκρως επιτυχημένο διήμερο για την ομάδα. Η 9μελής αποστολή μας ανταποκρίθηκε σπουδαία, από τους παίκτες μέχρι και το διαιτητή της, ενώ έχει ήδη επιστρέψει στη Πάτρα με τα σπουδαία έπαθλα.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019

Ολοκληρώθηκε με θετικό απολογισμό για τους Έλληνες παίκτες, η κύρια κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
5ος στον κόσμο, αναδείχθηκε ο Γιώργος Πετρουλάκης με 40 πόντους, 12ος ο Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος με 37 πόντους και 16ος ο Γρηγόρης Αδαμάκης με 34 πόντους.
Νικητής και Παγκόσμιος Πρωταθλητής 2019 με ανατροπή στη δεύτερη ημέρα αγώνων ο Ολλανδός Tim Slagboom, και τον ακολούθησε ο επίσης σπουδαίος Ολλανδός Pim Niemeijer. Την τριάδα των μεταλλίων συμπλήρωσε ο φορμαρισμένος 19χρονος Αμερικάνος Angel Baron.

1st Patras Championship 2019

Το 1ο Πρωτάθλημα Πάτρας στο Stratego γράφτηκε στην ιστορία. Νικητής και θριαμβευτής ο Δημήτρης Κοσμόπουλος που έπιασε πολύ υψηλές επιδόσεις με 6 νίκες και μία ισοπαλία.

Στο café Το Νέον το Σαββατοκύριακο 23&24 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του 1st Patras Championship 2019. Το τουρνουά χαρακτηρίστηκε από τον μεγάλο ανταγωνισμό και το ανεβασμένο επίπεδο των Πατρινών παικτών, καθώς μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, την τελική τριάδα των μεταλλίων, διεκδικούσαν 6 παίκτες.

Ευρωπαικό Πρωτάθλημα 2018

Στο European Team Tournament στις Βρυξέλλες(2/12/2018), οι ελληνικές συμμετοχές παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο με ένα χρυσό και δύο πολύ καλά πλασαρισματα. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Four Points by Sheraton Hotel, και αποκόμισε αξιόλογες κριτικές και την οργάνωση και τον υψηλό βαθμό ανταγωνισμού. Οι 9 Έλληνες παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και εντάχθηκαν στις κληρώσεις αγώνων ως Greece 1, Greece 2 και Greece 3.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2018

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημ 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία η χώρα μας έφερε ότι καλύτερο μπορούσε αφού στην κατηγορία του ατομικού τουρνουά Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Βανδώρος Γιάννης από την Αθήνα ενώ στο ομαδικό η Εθνική Ελλάδος άφησε πίσω της τις υπερδυνάμεις της Ολλανδίας και της Γερμανίας.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018

Το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στρατέγκο πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το τριήμερο 20 με 22 Απριλίου στην Πάτρα. Η διοργάνωση της Hellenic Stratego Committee, έγινε υπό την ευθύνη της Patras Stratego Team και την συμβολή του πολιτιστικού συλλόγου Εγλυκάδος “Έκφραση”, και πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών και στο φιλόξενο cafe “το Νέον”.