Πα. Δεκ 9th, 2022

Η ομάδα μας

Η ομάδα της Πάτρας, Patras Stratego Team, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στα τέλη του 2014. Αυτή τη στιγμή θεωρείται ομάδα πρότυπο οργάνωσης για την Ελληνική κοινότητα και πρωτοπορεί σε δράσεις με διεθνή απήχηση και αναγνώριση.

Η Patras Stratego Team, έχει σκοπό την δημιουργία παικτών-αθλητών για ανάπτυξη της ομάδας και την ενασχόληση της τοπικής κοινωνίας με το Stratego για την διασκέδαση και όξυνση του νου.

Μέχρι σήμερα η ομάδα μας έχει διοργανώσει πάνω απο 40 με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 600. Ηλικιακά η ομάδα μας, απευθύνεται σε όλες τις ομάδες με μεγαλύτερη απήχηση σε παιδιά δημοτικού και νέους 20 έως 30 ετών.

Τα κορυφαία events που έχει οργανώσει με επιτυχία η ομάδα μας είναι η σειρά διεθνών τουρνουά Patras Battles, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 στην Πάτρα και η συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017 στο Μαρμάρι Ευβοίας. http://forum.stratego.com/…/1509-γαλανολευκα-νεα-η-εφημερ…/…
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019 στην Αγγλία ανατέθηκε στην Ελλάδα η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 όπου η Patras Stratego Team θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος για μια επετειακή διοργνάνωση 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της ομάδας, για την σεζόν 2020-2021, ορίστηκαν τα παρακάτω τμήματα υπό την γενική υποστήριξη των PST Officers.

     Strategeiras

        Tech Squad

     Online managers

    Academies & seminars coaches

       Artistic & Media developers

       Medical Corps